Hei bloggen,
Dette er mitt første inlegg og jeg kommer skrive om min favoritbok “How to Not die”
Det store flertallet av for tidlig dødsfall kan forebygges gjennom enkle endringer i kosthold og livsstil. I hvordan ikke å dø, undersøker Dr. Michael Greger, den internasjonalt anerkjente foreleseren, legen og grunnleggeren av NutritionFacts.org de femten hovedårsakene til død i Amerika-hjertesykdom, ulike kreftformer, diabetes, Parkinsons, høyt blodtrykk, Og mer – og forklarer hvordan næringsinnretninger og livsstilsintervensjoner kan noen ganger trumfespesifikasjonspiller og andre farmasøytiske og kirurgiske tilnærminger, og frigjør oss for å leve sunnere liv. Den enkle sannheten er at de fleste leger er gode til å behandle akutte sykdommer, men dårlig for å forhindre kronisk sykdom. De 15 ledende dødsårsaker krever livet til 1,6 millioner amerikanere årlig.
Dette trenger ikke å være tilfelle. Ved å følge Dr. Gregers råd, støttes alt av peer-reviewed vitenskapelige bevis, vil du lære hvilke matvarer du skal spise og hvilken livsstil endres for å gjøre det for å leve lenger.Historie av prostatakreft i familien din? Sett ned det glass melk og legg linfrø til kostholdet ditt. Har høyt blodtrykk? Hibiskuste kan fungere bedre enn et ledende hypertensivt stoff – og uten bivirkningene.
Hva med leversykdom? Drikke kaffe kan redusere leverbetennelse. Bekjempelse av brystkreft? Forbruker soya er forbundet med langvarig overlevelse. Bekymret for hjertesykdom (vår # 1 morder)? Bytt til en helmat, plantebasert diett, som har blitt gjentatt vist, ikke bare for å forhindre sykdommen, men arrestere og til og med reversere den.I tillegg til å vise hva du skal spise for å forhindre de 15 beste årsakene til døden, inneholder How To Die ikke Dr. Greger’s Daily Dozen-en sjekkliste over maten vi bør prøve å konsumere hver dag. Full av praktiske, praktiske råd og overraskende, nyskapende næringsvitenskap, disse legenes ordre er akkurat det vi trenger for å leve lengre og sunnere liv.
Se en video om boken: